Geweldig gevoel een eigen sauna thuis

Ik heb een zeer druk leven, en om me dan te kunnen ontspannen ga ik vaak naar de sauna. Maar de laatste tijd heb ik daar ook geen tijd voor, want tegen de tijd dat ik thuis ben is de sauna al gesloten. Zeer vervelend, omdat ik merk dat de sauna me enorm helpt om te ontspannen. Tot een collega me vroeg waarom maak je geen eigen sauna thuis. Hier had ik nooit bij stil gestaan, wat een idee. Mijn zolder was groot genoeg, dus aan ruimte geen gebrek. Maar waar kan je een sauna kopen? Ook hier kreeg ik al snel antwoord op, bij Bodyfit. Heb hier dan ook snel een afspraak gemaakt om te kijken wat de mogelijkheden waren om een sauna thuis te krijgen. De mogelijkheden waren echt enorm, je kon het zo gek niet verzinnen of het was wel mogelijk. Omdat ik een zeer grote zolder heb, die ik verder niet gebruik kon ik kiezen voor een grote sauna, een sauna voor meerdere personen. 2

Lekker ontspannen in mijn eigen sauna

Wie had ooit kunnen bedenken dat ik in mijn eigen sauna op zolder lekker kan ontspannen. Het maakt nu niet uit hoe laat ik thuis kom van mijn werk, de sauna is elk moment van de dag te gebruiken. Ben zo blij dat ik een eigen sauna heb aangeschaft, ik merk dan ook dat ik me veel en veel beter kan ontspannen. Vooral na hele lange en drukke dagen is het geweldig om me dan nog even in de sauna te kunnen ontspannen. bodyfit_lang2