Online goedkope gouden ringen

Je hebt vast wel eens gehoord dat je online goedkope gouden ringen kunt kopen en heb je ook vast weleens afgevraagd hoe dat kan? Goud heeft toch een vaste waarde en als dit klopt hoe kan het dan online goedkoper zijn?

Berekening van de prijs gouden ringen

De berekening voor de prijs van gouden ringen is niet enkel gebaseerd op de waarde van goud en winstmarge van de winkel. De belangrijkste berekeningen die worden meegenomen zijn de kosten en verliezen dat de winkel maakt. Een winkel heeft kosten zoals betalen voor het pand en personeel. Verliezen kunnen ontstaan door slechte verkoopperiode en diefstal. Ter compensatie worden deze bedragen doorberekend aan de consument. Zo gaan de prijzen dus omhoog en worden er geen goedkope gouden ringen verkocht.

Online berekening van de prijzen

Een webwinkel rekent de waarde van het goud, arbeid verricht voor het maken ervan en een winstmarge. Een webwinkel heeft wel wat kosten maar die zijn laag en dit maakt het verkopen van goedkope gouden ringen mogelijk. Een deel van de prijs is dus werkelijk de waarde van de gouden ringen. Het is dus niet zo gek dat je online goedkope gouden ringen kunt kopen wat in de fysieke winkels vaak niet kan.